Etsi

MINSK


Nyt on ensimmäinen ja viimeinen kokonainen päivä vietetty täällä Valko-Venäjällä Minskissä. Ajeltiin ja kierreltiin tänään koko päivä keskustassa ja käytiin samalla kävelyllä Gorky Parkissa. Löydettiin myös kiva ravintola Golden Café ja syötiin siellä pitkä lounas. Kaupunki vaikuttaa aika kivalta mutta ihan hyvä, että ei ole viikon reissua tänne varattu :) Kaikki oleellinen tuli ehkä jo nähtyä ja voimme jatkaa matkaa.

Huomenna aamulla matka jatkuu siis kohti Ukrainaa. Saa nähdä päästäänkö edes maahan, sillä eilen illalla Valko-Venäjän tullissa oli aivan kauhea säätäminen ja sen päätteksi sitten tänään huomasimme, että tullivirkailija otti itselleen auton maastavientidokumentin, joka me tarvittaisiin huomenna, ja jätti meille auton maahantuontidokumentin, jolla me ei siis tehdä enää mitään. Jännityksellä odotamme huomista...

Shirt / KappAhl*

Jacket / Vero Moda

Jeans / Zara / Gina tricot

Shoes / Bershka

Sunglasses / Ray-Ban (House of Brandon)

 

#Minsk #roadtrip #2017 #NeaLindberg #NewPost #Indiedays #Lifie

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE