Etsi

Snow White Summer


Ihanaa maanantaita kaikille. Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Meillä meni viikonloppu aivan ihanasti <3 Mökillä nauttiessa sitä unohtaa arjen ja keskittyy vain siihen hetkeen. Unohdimme mökillä ollessa jopa matkamme, joka koittaa niinkin nopeasti kuin ylihuomenna :D Auto starttaa pihasta keskiviikkona kello 6.00 ja sen jälkeen alkaakin meidän vajaan parin viikon mittainen roadtrip halki Baltian Valko-Venäjälle, josta jatkamme matkaamme Ukrainaan ja Moldovaan. Valko-Venäjällä olemme pari yötä maan pääkaupungissa Minskissä ja siitä jatkamme Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan ja seuraavaksi Mustanmeren rannalle Odessaan. Matkan viimeinen varsinainen kohde on Moldovan pääkaupunki Chisinau. Saa nähdä millaisia yllätyksiä tämä reissu tuo tullessaan.

Sitten tämän asun pariin. Olen nyt kovasti tykästynyt näihin ''löysempiin'' farkkumalleihin, kuten olette saattaneetkin huomata :D Aika yksinkertainen asukokonaisuus, joka sopii arkeen ihan täydellisesti. Vielä viime kesänä vierastin Ray-Banin Round -mallia mutta nyt tykkään niistä ihan hulluna, jopa niin paljon, että hankin ne kahdessa eri värissä! :D Aurinkolasit tuovat hieman lisäasennetta asuun ja näyttävät todella hyvältä. Tykkään.

Top / Zara

Jacket / Vero Moda

Jeans / Zara

Sunglasses / Ray-Ban here*

 

#NeaLindberg #Outfit #Indiedays #Houseofbrandon #Lifie

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE