Etsi

Pink Saturday


Käytiin Tompan kanssa Roihuvuoressa kuvaamassa asu, eikä ilma olisi paljon parempi voinut olla! Aurinkoinen ja lämmin päivä sekä tietysti ihana seura mukanani <3 Päälle valikoitui taas uusi luottopaitani(body), joka löytyi Madladyltä. Tulee olemaan ehdottomasti yksi kesän käytetyin vaate. Ihanasti muuten sopii nuo uudet Ray Banin aurinkolasit paidan ja kirsikkapuiden kanssa yhteen :) Olen nyt vihdoin saanut hankittua itselleni nuo Ray Banin Round Shiny Bronzet! Viime kesänä harmitti hulluna, kun mistään en löytänyt ja nyt ne onneksi tuli täksi kesäksi House of Brandonille <3

Kuvien jälkeen käytiin lounastamassa Helsingin keskustassa ja suunniteltiin lisää tulevia matkojamme ja saatiinkin aivan älyttömän mielenkiintoinen idea ja maanantaina päästään selvittelemään lisää, että saadaanko kaikki onnistumaan. Tulevalle pidemmälle reissulle on siis ehkä tulossa taas muutosta ja tällä kertaa super-jännittävä sellainen mutta en vielä puhu siitä sen enempää, nimittäin vielä ei ole varmuutta asiaan :) Katsotaan ensi viikolla miten käy <3

Shirt / Madlady here* Jeans / Junkyard XX-XY Jacket / Vero Moda Sunglasses / Ray Ban here*

 

#outfit #NewPost #NeaLindberg #PinkSaturday #Indiedays #Lifie #Saturday

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE