Etsi

Viisi elämän parasta asiaa !


Olen kyllä niin iloinen tämän hetkisestä elämäntilanteestani. Tuntuu, että tällä hetkellä kaikki rullaa oikein ja oikeaan suuntaan. En mieti nyt ollenkaan opiskelupaikkaa tai opiskeluja ylipäätänsä. Haluan nauttia välivuodestani ja elää elämääni matkustelun ja bloggaamisen ympärillä.

Usein kuulee, että ''kyllä mä kerkeän matkustella ja nauttia elämästäni...kunhan ensin hoidan tämän, tuon ja tämän'' ja aika monesti siinä kuitenkin käy niin, että aikaa kuuluu ja edelleen opiskellaan ja sen jälkeen pätkätöihin tai vakituiseen työhön, lapset ja mies, hankitaan ehkä lemmikkikin ja vähän vaikea siinä onkin sitten enää matkustella. Mutta en missään nimessä sano, että se olisi väärin! Jokainen elää oman elämänsä niin kuin haluaa ja niin se pitääkin ♥

1. Matkustelu - Matkustelu on maailman paras asia! Tiedossa on huikeita reissuja ja innolla odotan, että pääsen kertomaan niistä vähän tarkemmin! :)

2. Aurinko - Valo antaa niin paljon energiaa päiviin. Ihanaa kun kesä on nyt tulossa! Kuvitelkaa, viikonlopuksi luvattu jopa +20

3. Parisuhde - Suhde kukoistaa ja antaa ihanaa energiaa jokaiseen päivään ja tulevaisuuteen. Vaikka olemmekin kuin paita ja peppu niin ei ikinä kyllästy näkemään toista työpäivän jälkeen!

4. Treeni - Treenit kulkee loistavasti! Ulkotreenit ovat kevään/kesän yksi parhaista asioista! Näistä aiheista tulossa myös myöhemmin videota :)

5. Työ - Työt sujuu mahtavasti, sopivasti vastuuta ja itsenäisyyttä ja palkkakin maksetaan vaikka maailman ääriin :)

+ Kuulokkeet - Tunti sitten posti toi paketin, jossa oli valkoiset upouudet Sudion kuulokkeet! Näin innoissani en ole ikinä ollut elektroniikan suhteen. Siis ihan mielettömät! On kyllä huomattava ero aikaisempiin kuulokkeisiini. Odotan innolla huomista salitreeniä, että pääsen popittamaan ja ihastelemaan uutukaisiani ♥ Rakastan kuulokkeiden kaunista ulkonäköä, valkoiset, yksinkertaiset ja pienillä yksityiskohdilla varustettu! Niin mun näköiset! ♥

Enkä unohtanut teitä :) Jos hakusessa on hienot, langattomat ja HYVÄT kuulokkeet, niin tässä teille alekoodia. Koodilla: nea15 saatte -15% alen koko Sudion valikoimasta :)

 

#Personal #NeaLindberg #NewPost #blog #5Parastaasiaa #Indiedays #Lifie #Yhteistyö #Sudio #Kuulokkeet

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE