Etsi

KAMERA HUOLLOSSA!


Päivän lounas (riisiä, parsaa, tomaattia, kurkkua ja kanaa) :)

Näin pitkää väliä ei postauksissa ole ollut aikoihin! KAMALAA! D: Nikonhan on siis tällä hetkellä huollossa ja otin nyt muutaman kuvan tällä vanhalla kameralla, jota en ole enää viime syksyn jälkeen käyttänyt. Nikonin toinen muistikortinlukija on rikki ja samalla se vietiin puhdistettavaksikin, sillä reissussa se joutui kokemaan ja näkemään erittäin vaativia olosuhteita vuorilta vesiputouksille ja hiekkarannoille! :) Nyt kun minulla ei ole ollut kameraa muutamaan päivään, en ole saanut asukuvia otettua enkä oikein mitään postattuakaan. Halusin nyt siis vain päästä kertomaan, että kunnon kameraa ei tällä hetkellä ole ja joudun nyt pari päivää kärvistelemään Olympuksen kanssa :D

HEI! Mitäs mieltä olisitte, jos kuvaisin taas pitkästä aikaa Q&A ? Nyt kun viimeisestä kysymysvideosta on sen verran aikaa niin tähän väliin voisi hyvin kuvata päivitetyn version :) Pistäkäähän siis kysymyksiä tulemaan, niin pääsen vastailemaan :)!

 

#KAMERAHUOLLOSSA #2017 #NewPost #QA #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #food

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE