Etsi

Wednesday Outfit


Ensimmäinen viikko loman jälkeen alkaa kohta olemaan pulkassa. Viikko on mennyt supernopeasti ja yllättävän pirteällä ja positiivisella mielellä! Olin aika varma kotiin tullessa, että tästähän tulee kamalaa, kun vettä ja lunta sataa mutta päinvastoin! Ihanaa, kun aurinko on paistanut ja mieli on ollut todella virkeä :)

Shirt / Forever21 Jacket / Vero Moda here* Jeans / Junkyard XX-XY here* Shoes / Stradivarius

Pitkästä aikaa päästään taas asukuvien pariin! Päällä on jälleen kerran kevään suosikkiyhdistelmä, ''löysät'' farkut ja nahkatakki. Täytyy sanoa, että en varmaan ole aikaisempina vuosina ollut näin innoissani kevät – ja kesäpukeutumisesta. Niin paljon ideoita, että voisi se kesä jo pikkuhiljaa alkaa tulemaan! Kävin aamulla Leviksellä katsomassa loppuvuoden tulevaa uutta mallistoa ja voi vitsi miten ihania juttuja sieltä on tulossa! Tuskin maltan odottaa! :)

 

#Outfit #Indiedays #NeaLindberg #NewPost #Lifie #2017 #WednesdayOutfit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE