Etsi

Where's My Makeup ?!


Cosmetics / House of Brandon

Kerroinkin jo viime postauksessa, että saavuimme kotiin lauantaina ja ihmeteltiin Helsinki-Vantaalla, kun meidän matkalaukkuja ei näy missään. Ihmiset yksi kerrallaan hakivat omansa hihnalta mutta meidän laukkuja ei näkynyt. Asia ei oikeastaan edes harmittanut ennen kuin tajusin, että laukussa on kaikki meikit! En ole koskaan hukannut tai unohtanut meikkejäni minnekään, olen vain kuullut kauhutarinoita meikkien varastamisesta tai hukkaamisesta. Tällä kertaa se sattui omalle kohdalle. Uusien samojen meikkien ostaminen on aika iso investointi mutta koska laukkujen pitäisi todennäköisesti löytyä joskus niin ajattelin vain olla ilman meikkiä hetken, vaikka ajatus ei varsinaisesti hirveästi houkutellutkaan. En tiedä miksi, sillä ulkomailla ollessani en käytä meikkiä juuri koskaan. Suomessa ollessani sen sijaan meikkaan joka ikinen päivä. Ajatus päivistä ilman meikkiä täällä kotona tuntui siis todella oudolta.

Sitten kävikin melkoinen tuuri, nimittäin matkamme aikana House of Brandon on lanseerannut yhden parhaista meikkimerkeistä, NYX Cosmeticsin(!) ja minullekin oli paketti odottamassa. Näiden tuotteiden avulla saan siis tehtyä jokapäiväisen meikkini! Parasta tässä on myös se, että olen päässyt testaamaan minulle ihan uusia tuotteita ja olen löytänyt näistä uusia lemppareita, joita tulen ehdottomasti jatkossakin käyttämään!

 

#2017 #Makeup #NeaLindberg #Indiedays #cosmetics #yhteistyö #Houseofbrandon #NewPost #Lifie #Lifestyle #NYXCosmetics

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE