Etsi

Back Home Again


Kotona ollaan. Hurjat kaksi päivää meni matkustaessa takaisin päin ja voin kyllä sanoa, että mitkään lennot ja odotukset eivät ole ikinä olleet noin rankkoja. Yli 48h tunnin kotiinpaluu tuntui viikolta. Lento saapui eilen Helsinkiin aamupäivällä ja meille ilmoitettiin, että matkalaukut ovat jääneet Berliiniin... Enpä oikein jaksanut edes reagoida asiaan. Halusin päästä vain kotiin nukkumaan ja miettiä asiaa myöhemmin :D Tämmöistä siis meillä. Nyt odotellaan jospa matkalaukuista kuulisi jotain, ja jos ne vaikka toimitettaisiin tässä lähiaikoina kotiinkin :)

Suomeen tulo oli aika järkytys. Ilma on täällä kertakaikkisen kamala! Nyt on ikävä sitä talvitakkia, jonka jätin maaliskuun alussa Filippiineille. Kaipa tämä sää tästä paranee, nyt näyttää ainakin siltä, että aurinko paistaa! Ihanaa vappua kaikille! Syökää paljon munkkeja <3

 

#Travel #Backtohome #Home #NeaLindberg #NewPost #Indiedays #BackHomeAgain

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE