Etsi

Oh No, Not Yet!


Underwear / Tommy Hilfiger here*

Apua kotiinpaluu lähenee! Lombok jää meidän tämän reissun viimeiseksi kohteeksi. Keskiviikkona olisi siis tarkoitus pakata laukut ja torstaina lähdetään takaisin kohti Suomea. Ei kyllä tekisi mieli palata Suomen säähän, siellähän piti olla kevät jo kovaa vauhtia menossa mutta eilen taisi sataa rakeita, lunta, räntää, mitä lie. Hyi että :D Onneksi täällä ollessamme olemme keksineet mitä mahtavampia uusia tulevia reissuja ja se vähän helpottaa tätä tuskaa :D Kerron seuraavasta reissusta vähän myöhemmin, kun nyt selvitään ensin täältä kotiin saakka.

Tänään muuten alkoi House of Brandonilla MID SEASON SALE. Kävin heti kurkkaamassa valikoimaa ja siellä oli ihan huikeita juttuja! Uutuuksia todella paljon ja se mistä olin innoissani oli meikit. Siellä on L'Oréal Paris, Maybelline ja Essie 30% alennuksessa, siis kaikki tuotteet noilta merkeiltä!

 

#Lombok #Island #Backtohome #Midseasonsale #Travel #NeaLindberg #NewPost #Indiedays #Houseofbrandon

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE