Etsi

Best Day Ever - Not Really


Jacket / Junkyard XX-XY here* Shorts / Levi's

Herätys 6.30, nopea aamupala ja skootterille. Ajettiin se kaksi ja puoli tuntia Lombokin Pink Beachille. Matka ei kestänytkään kahta ja puolta tuntia, vaan kolme tuntia ja viimeinen puoli tuntia oli hiekkaista ja kuoppaista soratietä. Peppu oli puuduksissa ja, kun päästiin perille tälle ''upealle rannalle'' oli se aika kova pettymys. En tiennyt pitikö mun itkeä vai nauraa :D Todella pieni ranta, ei näkynyt pinkkiä, eikä myöskään ihmisiä mutta silti ranta oli täynnä pieniä veneitä... Pohdiskeltiin hetki, että mitäs nyt. Tultiin siihen tulokseen, että ajetaan takaisin päin Mawun Beachille, jossa oltiin käyty viikkoa aiemmin. Puolitoista tuntia taas skootterin kyydissä, järkyttävä nälkä ja jano mutta onneksi muutaman kymmenen minuutin päästä tuli hyvännäköinen ravintola, jossa söimme burgerit. Oltiin kyllä niin ansaittu ne :)

Päästiin lopulta Mawun Beachille, olimme siellä parisen tuntia ja sitten pitikin lähteä takaisin hotellille päin ajamaan, sillä tämäkin ranta oli puolentoista tunnin ajomatkan päässä hotellistamme. Kesken matkaa iski myös rankkasade, vaatteet litimärkänä mutta eipä se meidän menoa estänyt. Onneksi sade kesti vain muutamia minuutteja. Tämä päivä ei siis mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti mutta ainakin tuli ajeltua (peräti kuusi tuntia!) ja oli tässä päivässä myös hyviäkin asioita! :)

 

#Travel #Lombok #PinkBeach #NeaLindberg #Indonesia #Indiedays #Lifie #NewPost #BestDayEverNotReally

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE