Etsi

The Perfect Bath


Kebun Villas & Resort on ehdottomasti viihtyisin hotelli tällä reissulla, vaikka ollaan asuttu muissakin kivoissa paikoissa matkan varrella. Onneksi paras hotelli sattui nyt, kun ollaan täällä poikkeuksellisen pitkään eikä vaihdeta maata eikä kaupunkia muutaman päivän tai viikon jälkeen niin kuin yleensä :)

Täällä on todella hienoja yksityiskohtia siellä täällä ja hotellialuetta voisi kuvailla helposti vaikka koko päivän!

Huomenna lähdetään taas pitkälle ajomatkalle. Todella aikainen herätys, kaksi ja puolituntia skootterin kyydissä kohti Lombokin Pink Beachia. Saa nähdä minkälaiseksi tämä Pink Beach osoittautuu, näkyykö pinkkiä vai ei :) Voi myös olla, että huomenna sattuu takapuoleen niin ettei skootterilla ajamisesta puhuta taas hetkeen :D

 

#ThePerfectbath #Indiedays #Indonesia #NeaLindberg #NewPost #Travel #Lombok #KebunVillasResort #Lifie #Lifestyle #Island

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE