Etsi

Forest Adventure


Edellisessä postauksessa nähty vesiputous Sendang Gile ja myös tämä Tiu Kelep -putous löytyvät samalta reitiltä. Noin puolentoista tunnin edestakainen kävelymatka, jos molemmat putoukset haluaa nähdä. Tämä oli ehdottomasti upeampi näky! Vettä tuli taas niin paljon, että joka paikka oli vesisumun peitossa ja siksi tuo alin kuva näyttää osittain epäselvältä. Vettä lentää sellaisena sumuna jopa kymmenien metrien päähän ja kastelee kaiken :)

Kävely vesiputoukselle oli melkeinpä reissun paras osuus. Olin varautunut tuskaiseen auringonpaahteeseen, jyrkkiin ja vaikeisiin ylä/alamäkiin mutta tällä kertaa reitti oli ihana! Tasaista polkua keskellä sademetsää!

 

#2017 #Waterfall #Lombok #NeaLindberg #Travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE