Etsi

Chilling By The Pool


T-shirt / Aim'n here*

Tänään oli ''lepopäivä''. Skootterilla on tullut nyt ajeltua sen verran riittävästi, että pieni breikki teki ihan hyvää. Tykätään kovasti liikkua ja nähdä paljon mutta on nämä rennotkin päivät ihan unelmia. Hengailtiin lähes koko päivä altaalla ja hotellin läheisellä rannalla, syötiin raikasta kanasalaattia ja jälkkäriksi otettiin banaani-smoothiet, ai että oli muuten hyvää!

Kuvaan muuten ensi viikolla videon ''kuinka syödä ulkomailla terveellisesti''. Sitä videota on kovasti toivottu :) Saimme nyt netin toimimaan niin hyvin, että videot latautuvat Youtubeen, VIHDOIN! Kaksi videota on jo tulossa, ensimmäisen julkaisen heti pääsiäisen jälkeen ja sitten päästäänkin taas videoiden makuun :*

 

#2017 #Travel #Lombok #NewPost #Indonesia #NeaLindberg #ChillingByThePool #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE