Etsi

Sendang Gile Waterfall


Lombokin toinen vesiputous Sendang Gile, done! Tänään kävimme taas vähän seikkailemassa ja ajoimme skootterilla 80km päähän hotelliltamme ja kävelimme loppumatkan noin 40min metsän keskelle. Maisemat olivat todella upeat, niin ihanaa samoilua viidakossa!

Paikka oli ihan hieno mutta mielestäni tämä vesiputous ei kuitenkaan vetänyt vertoja ensimmäiselle putoukselle Tiu Tejalle. Se paikka oli kuin jossain Tarzan -leffassa :D Tässä postauksessa kerroinkin, että siellä ei tosiaan ollut muita turisteja taikka ketään muitakaan ihmisiä. Enkä yhtään ihmettele, sillä paikka on vaikean matkan päässä ja todella hankala löytää.

Tämän päiväisellä vesiputouksella sen sijaan oli meidän lisäksi aika paljon muitakin turisteja. Eipä se minua niinkään haitannut (olin tähän varautunut) mutta on se aina kivempi löytää upeita paikkoja, jonka kruunaa hiljaisuus ja sellainen autenttisuus. Aivan kuin kukaan muu ei olisi koskaan löytänyt paikkaa ennen meitä :D haha. Tämmöstä siis tänään, huomiselle ollaan suunniteltu... ei oikeastaan mitään. Rantapäivä ja muuten vaan hengailua täällä Lombokilla :)

 

#2017 #Travel #Lombok #Waterfall #NeaLindberg #NewPost #SendangGile

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE