Etsi

Gili Meno Waves & Turtles


T-shirt / Levi's here* Shorts / Dr. Denim

Tänään oltiin Gili Menolla snorklaamassa kilpikonnien ja upeiden pikkukalojen seassa. Gili Meno on todella pikkuinen saari, niin pieni että sen kävelee ympäri kahdessa tunnissa. Saarella ei varsinaisesti mitään ihmeellistä ole mutta, jos haluaa rauhaa ja rentoa rantapäivää viettää hyvien ravintoloiden lähettyvillä, niin paikka on juuri sopiva siihen. Meno on Gili-saarten pienin ja rauhallisin saari ja siellä tosiaankin saa olla aivan rauhassa. Turisteja ei liiaksi näy :D

Snorklaaminen vedessä oli kivaa, ehkä hieman raskasta, sillä merellä oli hieman aaltoja ja meidän räpylät eivät olleet ihan kaikkein parhaimmat :D Noh, pääasia, että nähtiin mitä pitikin eli kilpikonnat, korallit ja kauniita kaloja! Kuvasin päivästä ''My dayn'' mutta saa nähdä milloin senkin saa julkaistua... Olen yrittänyt tässä muutaman päivän ajan ladata lupaamaani videota Youtubeen mutta netti ei riitä sen lataamiseen, joten kävimme tänään respassa hoitamassa asiaa ja nyt katsotaan meneekö video tämän yön aikana Youtubeen saakka! :)

 

#2017 #Indonesia #Gili #Gilimeno #Travel #NeaLindberg #Levis

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE