Etsi

The Best Beach in Lombok


Shirt / Lombok Shorts / Dr. Denim here* Case / iDeal of Sweden here* Sunglasses / Zara

Tänään käytiin katselemassa Lombokin biitsejä ja parhaaksi osoittaui aivan ihana Mawun Beach. Ihan jokaista rantaa tältä saarelta ei toki olla nähty vielä mutta uskoisin, että tuo Mawun on aivan varmasti yksi parhaista ellei paras. Rannalla ei montaa ihmistä ollut ja saatiin rauhassa viettää aikaa suurissa aalloissa muutama tunti. Oli niin ihanaa olla veden vietävänä :)

Täällä on saman niminen ranta kuin viereisellä saarella Balilla eli Kuta Beach ja käytiin sielläkin mutta vesi oli todella matalalla ja ranta ei näyttänyt kauhean houkuttelevalta. Rannalta löytyi kuitenkin apinoita, jotka hillu puissa ja osa tulikin istumaan viereen ja yritti myös varastaa laukun :D Vietettiin tälläkin rannalla hetki ja seurailtiin apinoiden touhuamista :) Kolmannesta rannasta, Semeti Beachistä, ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Hiekka oli jotenkin outoa ja upottavaa ja paikka olikin enemmän surffareille, joita ei kylläkään juuri silloin ollut yhtään. Tämmöstä siis tänään ja huomenna ajateltiin mennä Gili saarille, saa nähdä mitä kaikkea jännää sieltä löytyy!

 

#2017 #Indonesia #Lombok #Travel #NeaLindberg #NewPost #TheBestBeachinLombok

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE