Etsi

Finally We Saw It


Thaimaasta on selvitty ja nyt ollaan täällä Indonesiassa. Ensimmäinen päivä täällä Lombokilla alkaa olla takana :) Vuokrattiin taas skootteri ja suunnattiin heti ensimmäiselle vesiputoukselle, Tiu Teja Waterfallsille. Se oli meidän ensimmäinen vesiputous, josta tuli vettä oikein kunnolla. Oli kyllä niin kaunis näky, eikä ihmisiä lainkaan. Lukuun ottamatta näitä kahta nuorta poikaa, jotka ohjasivat meidät perille. Eikä muuten ollut helppo reitti! Tämä vesiputous oli nimittäin niin metsässä, että saa olla melkoinen suunnistaja, jos perille löytää omin avuin :D Tai sitten me ei vain osattu mutta ei osannut kyllä Google Mapsikaan... Nyt ollaan hotellilla vatsat täynnä ruokaa ja seuraavaksi suihkun kautta nukkumaan. Huomenna taas uuteen päivään <3

 

#Travel #Lombok #Indonesia #NeaLindberg #NewPost #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE