Etsi

Perfect Day Under The Sun


Viimeinen päivä täällä Koh Lipellä koitti tänään. Ensimmäistä kertaa tällä reissulla on semmoinen tunne, että vielä ei olisi valmis lähtemään. Vaikkakin saari on tosi pieni niin jotain täällä on mikä vetää puoleensa. Vielä viikon, kun täällä voisi olla niin se riittäisi, ehkä :)

Tänään kävimme saarihyppelyllä. Meillä oli oma vene ja kuski ja saimme kiertää lähialueen saaria ihan omaan tahtiin :) Päivä menikin siellä ollessa, kuvaillessa ja rentoutuessa. Aurinko paistoi koko päivän lähes pilvettömältä taivaalta. Täällä on nyt ollut pari päivää hieman pilvistä mutta onneksi tänään olikin ihan huikea ilma!

Kuvasin teille videon, missä kerron vaikka ja mitä mutta en saanut sitä vielä täällä julki. Laitan sen heti latautumaan seuraavassa kohteessa... Tämän videon tarkoitus oli olla tavallaan "yllätys", missä kerron mihin mennään seuraavaksi mutta kerrotaan se nyt. Tulimme tosiaan siihen tulokseen, että Indonesia on seuraava kohteemme ja nyt siis suuntamme sinne, Lombokille kolmeksi viikoksi!!! KÄÄK! Ihan mahtavaa! Tuskin maltan odottaa, mitä kaikkea pääsemme taas näkemään. Huomenna siis alkaa kahden päivän reissaaminen, että päästään perille, puuh! Toivottavasti menee mahdollisimman kivuttomasti ;D

 

#Travel #Thailand #NewPost #NeaLindberg #2017 #KohLipe #PerfectDayUnderTheSun

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE