Etsi

Snapshots by iPhone


Heips! Mitenkäs meillä täällä? Täällä on vähän sadellut vettä eilen ja tänään ja viime yönä oli kunnon rankkasade, joka katkaisi netin lähes koko saarelta. Onneksi ilma on silti lämmin, kuumakin, ja päivät eivät ole menneet mönkään sään takia. Toivottavasti saarihyppely saadaan tehtyä hyvässä ilmassa, ettei olisi pilvistä, tai pahinta olisi tietenkin sade. Meillä nimittäin on käynyt niinkin ja se on todella inhottavaa :D

Käveltiin tänään Sunrise Beachillä ja käytiin syömässä ihana ja raikas kanasalaatti Castaway Resortin ravintolassa, oli muuten todella hyvää! Samalla reissulla löydettiin vahingossa yksi hotelli, jossa netti toimii vähän ja nyt istuskellaan tässä hotellin ravintolassa syömässä ja kirjoittamassa postausta :D hahah noh toivottavasti netti saadaan huomenna korjattua!

Muistakaahan seurata myös instassa @nnnnea ja snäpissä @lindben :)

 

#SnapshotsbyiPhone #NeaLindberg #KohLipe #Thaimaa #Thailand #2017 #NewPost #Travel #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE