Etsi

Beach & Swimsuit


Täällä ollaan Koh Lipellä. Upealta paikalta vaikuttaa vaikka pieni saari onkin. Saaren päästä päähän kävelee viidessätoista minuutissa haha :) Täytyy heti huomenna lähteä katselemaan ja tutkimaan paikkoja enemmän. Ravintoloita ja kaikenlaisia turisteille tarkoitettuja kampaamoita, hierontoja ja matkanjärjestäjiä on kyllä todella paljon, vaikka ihmisiä täällä ei ole juuri minkään vertaa. Missäköhän kaikki on, kun nyt pitäisi olla vuoden kiireisin aika :)

Tässä muutama rantakuva Malesiasta. Langkawin saari on muuten tästä vain vähän yli 60km päässä! Halusin päästä julkaisemaan nämä kuvat, sillä tuo uimapuku...ahh rakastan! Kuvasin muuten tänään taas My dayn, saa nähdä milloin saan sen julkaistua. Täällä meinaan netti toimii aika heikosti. Nyt lähetään syömään illallista, joten huomenna kuullaan taas lisää ja kuvia tulossa täältä Koh Lipeltä :*

 

#Travel #Malesia #KohLipe #Thailand #2017 #NeaLindberg #NewPost

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE