Etsi

Langkawi Malaysia


Malesiassa ollaan. Yhden vuorokauden reissaaminen junassa, bussissa ja lautassa meni loistavasti. 15 tunnin junamatka Bangkokista oli leppoisa ja kiva. Junassa oli ruokatarjoilut ja sänky, jossa saimme nukkua kahdestaan, rauhassa :) Saimme siis nukuttua normaalit yöunet, joten aamulla jaksoi hyvin bussi- ja lauttamatkan :) Tänään oli meidän ensimmäinen koko päivä täällä ja kyllä näyttää upealta paikalta. Malesiaan olisi myös pitänyt tulla paremmalla ajalla niin olisi nähnyt muutakin kuin tämän saaren, Langkawin. Toisaalta tällä reissulla käymme kuudessa eri maassa niin jokaisessa ei voi kiertää ja nähdä jokaista paikkaa. Alunperinhän meillä ei ollut edes mitään suunnitelmia tulla koko maahan vaan päätimme tämän ihan extempore, onneksi! Paikka on upea ja varmasti olisi paljon nähtävää muuallakin Malesiassa.

Vuokrasimme näille neljälle päivälle skootterin, jotta kulkeminen täällä on helpompaa, nopeampaa, halvempaa ja hauskempaa :) Tänään kävimme Cenang Beachillä ja olimme todella yllättyneitä siitä, kuinka hiljainen tämä Langkawin paras ranta on! Pyysimme silti rannalta venekyydin vähän matkan päässä olevalle autiosaarelle niin saimme olla päivän ihan kahdestaan :) Huomenna on tarkoitus lähteä katsomaan Seven Wells Waterfallia, saa nähdä onko tämä vesiputous yhtä huikea kuin Filippiineillä :D Haha. Tämmöistä tänään, katsotaan mitä huomenna ♥

 

#2017 #Travel #Malesia #NeaLindberg #Indiedays #LangkawiMalaysia #Langkawi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE