Etsi

Bangkok


Jacket / XX-XY Junkyard here* Top / 77th Flea here* Shorts / Can't remember

Bangkok, täällä ollaan. Ensimmäinen yö ja päivä takana ja täytyy sanoa että huh, kun täällä on kuuma! :D Tiesin, että täällä on aika lämmin mutta noin 40 astetta on kyllä tosiaan kuin paistinpannulla tirisemistä :D Haha. Olimme suunnitelleet Thaimaahan 2vk mutta teimme tänään muutoksia suunnitelmiin. Meillä oli Thaimaahan tullessa välilasku Malesiassa ja paikka näytti niin kivalta, että päätettiin mennä sinne täältä Bangkokista. Ylihuomenna starttaa siis juna kohti Malesiaa ja siellä vietämme muutaman päivän ja sitten olisi tarkoitus siirtyä takaisin Thaimaan puolen saarille, ehkä Koh Lipelle jne. Tästähän tulikin kahden viikon seikkailu, ihanaa!!! <3

 

#Bangkok #Thailand #Thaimaa #Travel #NeaLindberg #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE