Etsi

Sydney Jeans Style


Shirt / Jacqueline de Yong Jacket / Vero Moda here* Jeans / XX-XY Junkyard Shoes / Stradivarius

Tämä asu sopii täydellisesti tänne Sydneyn kaupunkimaisemiin. Farkkuja on tullut tämän matkan aikana käytettyä aika useinkin, niin kuin olette ehkä sattuneet huomaamaan :D Täällä Sydneyssä ei tosiaan ole kovin hyvät ilmat, vaikka tämmöisen kuvan olen Australiasta saanut. Yleensä netissä näkee kirjoituksia lähinnä tyyliin, että ''Australiassa on aina kesä, aina paistaa aurinko, ikinä ei tarvitse murehtia säästä jne.'' Tosiasiassa täällä Sydneyssä on neljä vuodenaikaa kuten Suomessakin ja kevättä lukuunottamatta aina on sateista tai ainakin suuri todennäköisyys, että vettä tulee taivaan täydeltä. Eli katsokaa tarkasti, että milloin tänne kannattaa tulla, jos olette Australian reissua suunnittelemassa! :)

Lupasin eilen julkaista My dayn mutta tulin siihen tulokseen, että kuvaan mielummin uuden paremmassa kelissä. Oli kyllä sen verran masentavaa katseltavaa, että halusin kuvata uuden. Tänään satoi koko aamun mutta yhtäkkiä ilmestyikin aurinko, joten pistin kamerat heti pyörimään ;) Huomenna siis uusi yritys My daylle :*

Unohdin ihan kokonaan täällä postauksessa antaa teille alekoodia Ideal of Swedenille :o Tässä postauksessa näitte myös toiset kuoret heidän valikoimastaan. Sopii tähän lookkiin superhyvin! Tykkään ♥ Koodia: idealSS17 Saatte 20% alennuksen kaikista heidän tuotteistaan :* (koodi voimassa vain muutaman päivän)

 

#Travel #Australia #NeaLindberg #iDealofSweden #SydneyJeansStyle #Indiedays #Outfit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE