Etsi

Coogee Beach Coconut Ice Cream


Hoodie / Bik Bok Pants / Gina Tricot

My Day on tällä hetkellä latautumassa vielä Youtubeen. Hidasta puuhaa, täällä kun ei ole mitkään maailman nopeimmat netit. Ikävää, kun joudutte nyt odottamaan mutta onneksi ei enää kauaa :*

Juuri kun eilen kerkesin vähän ''manata'' Australian säätä niin tänään olikin sitten niin mieletön auringonpaiste, että huh huh! :D Okei no aurinko alkoi paistamaan vasta noin kolmen aikoihin mutta siis ihana päivä oli! Käytiin heti ostamassa Australian ensimmäiset jäätelöt ja käveltiin Coogee Beachille, jonka lähellä meidän hotellikin on. Samalla reissulla saatiin nostettua kopterikin ilmaan. Pelkäsimme, ettei täällä tule kertaakaan niin hyvää ilmaa, että kopteria saisi käytettyä mutta onneksi se päivä olikin tänään :)

 

#NeaLindberg #Australia #2017 #Travel #Indiedays #CoogeeBeachCoconutIceCream #Lifie

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE