Etsi

Manila City Look


Top / Forever21 Jeans / XX-XY Junkyard here* Shoes / Bershka iPhone case / iDeal of Sweden here*

Tänään oli meidän viimeinen päivä täällä Manilassa ja huomenna koittaakin lähtö Australiaan, Sydneyyn. Näin se kaksi viikkoa vierähti täällä Filippiineillä. Paljon taas nähtiin ja koettiin. Tavallaan haikeaa lähteä pois mutta toisaalta odotan innolla muita upeita paikkoja, joita on luvassa! :)

Asun lisäksi esittelyssä on yhdet uusista kännykän kuoristani, jotka on yhteistyön kautta saatu iDeal of Swedeniltä. En ole tykännyt käyttää kuoria puhelimessa, sillä mielestäni se pilaa puhelimen ulkonäön mutta tässä tein poikkeuksen! Kaikki heidän tuotteet olivat niin kauniita ja arvokkaan näköisiä, että en voinut kieltäytyä. Valkoinen tausta, kaunis marmorinen kuviointi kultaisilla yksityiskohdilla. Sopii melkein minkä tahansa asun kanssa. Love it! ♥

 

#Yhteistyö #Indiedays #Travel #Philippines #Outfit #2017 #NeaLindberg #iDealofSweden

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE