Etsi

Jungle Day In Philippines


Snäpistä (lindben) osa varmasti näkikin meidän retkipäivän El Nidon Nagkalit-kalit vesiputoukselle. Odotukset olivat aika kovat ja varmasti olisi ollut hieno näky, jos vesiputouksesta olisi tullut kunnolla vettä :D Haha. Vettä kuulemma tulee paljon sadekautena ja silloin, kun aurinko ei porota täysillä. Eipä onneksi haitannut vesiputous sillä kahden tunnin viidakkokävely oli huikeeta ja ihanan rentouttavaa! Keskellä ei mitään, veden kohina ja eläinten äänet, mikäs sen parempaa!

Huomenna koittaa lähtö taas seuraavaan paikkaan eli Manilaan. Siellä pari päivää ja sitten täytyykin siirtyä taas vähän pidemmälle, Australiaan :)

 

#Philippines #Filippiinit #Jungle #NeaLindberg #2017 #Viidakko #Indiedays #Travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE