Etsi

Stripe Dress


Shirt / Happy Holly here* Sunglasses / Zara

Netti, kiitos! Tultiin muutama tunti sitten takasin El Nidosta tänne Puerto Princesaan. Netti toimi hyvin ekana päivänä El Nidon kaupungilla mutta kolmena viimeisenä päivänä ei sitten mitenkään. Onneksi ollaan takaisin netin äärellä :D Noh mitenkäs meillä siellä El Nidossa sitten meni ? Ihan hyvin, lukuun ottamatta ruokamyrkytystä ja huonoa nettiä. Paikka oli ihana mutta netti olisi voinut toimia edes jossain :D

Oon kyllä niin iloinen että löysin tuon paitamekon House of Brandonilta, sillä se on ollut ihan älyttömän hyvä! Ehdottomasti koko reissun käytetyin vaate tähän mennessä :D Vaikka asu onkin simppeli, niin se sopii näihin ilmoihin täydellisesti. Estää palamiselta mutta siltikään ei ole liian kuuma :)

 

#StripeDress #2017 #Bayview #Hotel #Outfit #Indiedays #NeaLindberg

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE