Etsi

El Nido Bayview!


Terkkuja täältä El Nidosta! Päivä meni eilen aika nopeasti sillä saavuimme tänne noin neljän aikaan iltapäivällä. Kävimme heti katsastamassa kaupungin. Kaupunki on todella erilainen kuin Boracaylla. Täällä kaupunki ja ranta ovat erikseen kuin taas Boracaylla käytännössä kaikki elämä keskittyi rannalle, mikä oli ihan kiva. Täältä löytyy kivoja ravintoloita ja täytyy myös sanoa, että kaupungilta löytyy erittäin paljon turisteja - kuten Boracayllakin. Hotellimme on täälläkin vähän syrjässä, joten onneksi pääsemme aina halutessamme karkuun tätä hälinää! :)

Kerrankin hotellimme nimi pitää täydellisesti paikkaansa; El Nido Bayview Hotel. Hotellimme näkymä El Nidon lahdelle on kyllä kertakaikkisen upea!

 

#ElNido #Philippines #Filippiinit #Travel #Indiedays #2017 #Bayview

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE