Etsi

Tommy ♥ Beach


Kävimme Boracayn viimeisenä päivänä meidän resortin private beachillä kuvailemassa. Ihmisiä oli rannalla todella vähän, joten saimme rauhassa nauttia aurinkoisesta lauantaista ja yhdessäolosta. Pakko sanoa, että mä todella rakastan noita Tommy Hilfigerin uusia alusvaatteita! Tässä mallistossa Tommy on kyllä onnistunut todella hyvin! En halunnut jättää tätä vain omaksi ilokseni vaan halusin päästä teillekin näyttämään nuo ihanuudet! Ihan täydelliset! ♥ Setti löytyi House of Brandonilta. Oli myös valkoisessa värissä mutta tällä kertaa tuo sininen sulatti sydämen.

MUTTA hei sitten ''itse postauksen oikeaan aiheeseen'' nimittäin nyt tarvitsisin teidän apuanne! Onko teillä kokemuksia Indonesian Lombokista ? Tämä kohde vaikuttaa mielenkiintoiselta ja se olisi myös yksi vaihtoehtoinen paikka, jossa voitaisiin vielä tällä reissulla käydä. Kaikki vinkit ja neuvot ovat enemmän kuin tervetulleita. Eniten mietimme netin toimivuutta, sillä netti on meille hyvin tärkeä tälläkin reissulla. Kertokaahan kokemuksia! :)

 

#Travel #Philippines #Filippiinit #Indiedays #NeaLindberg #TommyHilfiger #Model #lifie

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE