Etsi

Snapchat photos from Boracay


flip flop / here* (House of Brandon)

Tämä päivä meni veneillessä ja saaria kierrellessä. Täytyy myöntää, että oli ehkä hieman pliisu muihin meidän saariretkeilyihin verrattuna :) Oli tietysti upeat saaret ja maisemat mutta siihen se jäikin. Olisi voinut ehkä hieman enemmän olla jotain aktivitettiä tai jotain muuta kivaa tekemistä :) Tai ehkä vain totuin Madakaskarin retkiin, joissa snorklailtiin valashaiden ja kilpikonnien kanssa, en tiedä :D

Noh anyways, päivä oli kiva ja aurinkoinen! Saatiin taas kivoja kuvia ja päästiin näkemään pari uutta saarea :)

 

#2017 #Philippines #NeaLindberg #NewPost #Travel #Filippiinit #Boracay #Island #Saari

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE