Etsi

What i eat in a day ?!


Paljon toivottu ja kauan odotettu ruokapäiväkirja! Tiedän...video piti olla julki jo viime sunnuntaina mutta ikävien yllätysten takia postaus venähti. Im soo sorry :( Pelkäsin pahinta, eli etten saisi videota laisinkaan julkaistua täällä ulkomailla. Kiinassa oli turhaa edes kuvitella saavansa ladattua mitään videoita Youtubeen mutta yllätyin kuinka hyvä netti täällä Filippiineillä on! Ihanaa, kun on kunnollinen netti, joka toimii nopeasti ilman mitään ongelmia.

Saavuimme eilen Boracayn saarelle ja ensivaikutelma paikasta oli hieno, palmuja, valtamerta ja hiekkarantoja! <3 Mieli lepää näissä maisemissa ja muutenkin on niin vapautunut olo, kun netti toimii, kaikki puhuvat englantia ja ruoka on todella hyvää eli kaikki päinvastoin kuin Kiinassa :)

 

#ruokapäiväkirja #NeaLindberg #Indiedays #Sport #Food #2017 #video

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE