Etsi

The World Deadliest Hike


Tänään koko Kiinan reissun kruunasi kauan odotettu Plank Walk! Vaikkei Kiina ehkä itsessään mikään paras matkakohde olekaan niin ei harmita, että tänne tultiin. Oli tuo kokemus kyllä upea! Tykkään kaikesta jännittävästä, uudesta ja extremestä! :) Emme tienneet, että matkaa vuoren huipulle oli muutama kilsa, eli pieniä huonokuntoisia rappusia vedimme kaksi ja puoli tuntia :D Kyllä kuuma tuli ja naureskelimme, että onneksi emme tienneet tästä :D

Noh, anyways upeaa oli ja taas kokemusta rikkaampana. Pakko sanoa, että päivä oli kaikinpuolin todella onnistunut! Huomenna alkaa matka kohti aurinkoa, turkoosia valtamerta ja valkoista hiekkarantaa. Philippines here we come! <3

 

#Travel #kiina #china #NeaLindberg #NewPost #TheWorldDeadliestHike

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE