Etsi

Kaaos Kiinassa!


Vihdoin! Tänään saatiin netti toimimaan täällä Kiinassa. Tai oikeastaan insta, snäppi, face, google.. yms. Täällä on kaikki em. sivut estetty, että ihmiset eivät voi käyttää niitä! Pakko sanoa, että Kiina on todella hankala kohde lomailuun tai edes pieneenkään oleskeluun :D Teen erillisen höpöttelyvideon, missä kerron Kiinan hyviä ja huonoja puolia, ja myös sen miten nuo nettisivujen estot saa purettua :) Jos siis olette miettimässä Kiinaan matkustamista niin videosta tulee olemaan paljon apua!

Tänään tultiin junalla Pekingistä Xianiin. Junamatka kesti melkein kuusi tuntia mutta meillä se meni hyvin leffaa katsoessa ja loput 4 tuntia nukkuessa :) Ylihuomenna toivon mukaan koittaa Kiinan matkamme kohokohta, eli Huashan Plank Walk. Tätä olemme odottaneet ja se oli syy miksi tänne tulimmekin! Siitä lisää omassa postauksessaan. Teen siitäkin erillisen videon. Ainoa ongelma on videon lataus Youtubeen mutta täytyy toivoa, että jossain maassa netti olisi niin vahva, että videot saisi ladattua Youtubeen. Seuraavaksi täytyykin alkaa iltapuuhiin ja kohta nukkumaan :) Ihanaa alkanutta viikonloppua! :*

 

#china #kiina #Travel #Indiedays #NeaLindberg #NewPost #blog

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE