Etsi

MUST HAVE HOODIE


Hoodie / Junkyard XX-XY Jeans / Junkyard XX-XY Handbag / Forever21

Hupparit ei ole kuulunut must have -listalleni ylä-asteen liikuntatuntien jälkeen kuin vasta ihan viimeaikoina. Jokin aika sitten innostuin yhdestä hupparista (täällä), jota pidin viime reissullamme niin paljon, että päätin nyt tilata toisenkin! :) Huppari sopii hyvin arkena kotona löhöillessä tai kavereiden kanssa kaupungilla hengaillessa.

Olen aina vierastanut huppareita ja collegepaitoja ja nyt jostain syystä olen innostunut kokeilemaan kaikkea uutta! Tänään yhdistin hupparin lempifarkkujen kanssa ja nilkkurit laitoin tuomaan pientä asennetta kokonaisuuteen – tykkään!

 

#Outfit #JunkyardXXXY #Junkyard #Yhteistyö #2017 #NeaLindberg #Hoodie

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE