Etsi

KOSMETIIKAN ESITTELYÄ JA ALEKOODIA


Toivottavasti ette kyllästy näihin videoihin! ;) House of Brandon lanseeraa tänään kosmetiikan ja olen päässyt tekemään yhteistyötä heidän sekä L'Oréalin kanssa. Odotan innolla tulevia merkkejä kuten NYXiä! Merkki tulee myyntiin huhti- toukokuussa.

Valikoimassa on jo tällä hetkellä superhyviä merkkejä ja todella laaja noin tuhannen tuotteen valikoima ja kevään mittaan se laajentuu ainakin kahteen tuhanteen. Nyt lanseerauksen kunniaksi kaikki naisten ja miesten kosmetiikkatuotteet ovat -20% koodilla: COSMETICS. Toivottavasti tykkäätte videosta!

 

#2017 #video #cosmetics #kosmetiikka #meikit #Beauty #Yhteistyö #Indiedays #NeaLindberg #Houseofbrandon

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE