Etsi

Super Cool


JACKET / House of Brandon here* SHIRT / Forever21 JEANS / Junkyard XX-XY here* SHOES / Loavies BAG / Forever21

Tämän päivän lookki näyttää tältä! Ai että mä rakastuin tähän asuun tai oikeastaan näihin farkkuihin, jotka löysin Junkyardin omasta mallistosta. Tämä ihana nahkatakki taas löytyi House of Brandonilta. Edellisessä asupostauksessa kerroin teille niistä Zaran farkuista, jotka tulivat niin kovaan käyttöön, että hamstrasin itselleni uudet hieman erilaiset mutta saman tyyppiset! Mitäs tykkäätte ?

Tiistaina tapahtuu myös jotain spessua (ei oikeasti) nimittäin tämä tyttö ei enää pyöri ykkösissä, vaan siirtyy parikymppiseksi :D Apua! Tiedän, monet varmasti nauravat ja ihmettelevät mutta minä sen sijaan kauhistelen. Ikäkriisi? :D haha! Sitä aina sanotaan, että elämä menee niin nopeasti täyttäessään 18 ja voin kertoa, että se pitää täysin paikkaansa! :) Mutta ei se mitään! Jatkan elämääni parikymppisenä sen enempää miettimättä :D Onko muilla tällaisia ajatuksia, vai olenko yksin tämän asian kanssa :D ?

Pus:**

 

#2017 #Outfit #Indiedays #supercool #JunkyardXXXY #Junkyard #Yhteistyö

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE