Etsi

Long Day New Jeans


Heippa! Ja ihanaa alkanutta viikonloppua. Täytyy sanoa, että nyt väsyttää ja paljon! Herätys klo 6:45. Aamulla käytiin Kiinan suurlähetystössä (tästä aiheesta lisää myöhemmin) ja sieltä suoraan ostoille jossa menikin koko päivä. Sen jälkeen mentiin Verkkokauppa.com:iin (tästä lisää myös myöhemmin). Eikä tämä työnteko lopu vielä tähän.

Tultiin nyt kotiin tekemään ruoka ja seuraavaksi täytyykin rientää kuvauksiin, sillä tuotteita on paljon taas kuvattavana! Tykkään olla aina liikkeessä ja menossa pää kolmantena jalkana joka paikkaan mutta on nämä aikaiset aamut ja pitkät päivät välillä tosi uuvuttavia. Kuvaukset loppuvat ehkä joskus klo 22 aikoihin ja lauantaina jatketaan. Kerroinkin muuten eilen snäpissä näistä uusista Zaran korkeavyötäröisistä ''boyfriend'' farkuista, jotka löytyi alesta! Olen totaalisen ihastunut näihin. Tuskin maltan odottaa lämpimiä päiviä! Epäröin vielä kaupassa ostamista mutta niin kuin snäpissä sanoin ''pakotin'' itseni ostamaan nämä, koska halusin jotain uutta tyyliini! :D

 

#2017 #Outfit #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE