Etsi

ALREADY MISS THIS


Palataan vielä hetkeksi näihin ihaniin Alppitunnelmiin. Tällä kertaa kokosin tähän kännykällä räpsittyjä kuvia. Ei vitsit! Täytyy muuten sanoa, että olin aivan loppu tuosta laskettelusta mutta oli se vain niin hauskaa, että voisin koska tahansa palata noihin maisemiin! Tommi joutuu nyt ensi viikolla käymään siellä Itävallassa, sillä kopterin lähettäminen Helsinkiin ei yksinkertaisesti onnistunut, joka on harmi juttu. Lentoliput sun muut ovat kaikki pois tulevalta matkaltamme :/ Mutta mitä tästä opimme, älä ikinä lähde koneeseen ilman, että kaikki tavarat on mukana! :)

Olen muuten taas tekemässä videota ja ajattelin, että te saatte nyt päättää videon aiheen, eli mitkä teitä kiinnostaa eniten ? Treeni, ruokavalio, kauneus, matkailu, ihan mitä vain keksitte :) Ja hei muuten... Ihanaa alkanutta viikkoa! :*

 

#Austria #Phone #Pic #Ski #Photo #Indiedays #2017

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE