Etsi

NEVER WANNA LEAVE THIS PLACE!


Olipahan päivä! Nyt ollaan päästy kotiin. Bussi joka odotti meitä aamulla hotellilla ei päässyt lähtemään sähkövian vuoksi ja kaiken huipuksi matkustajien matkalaukut olivat bussin ''ruumassa'' jumissa, eivätkä luukut auenneet. Odotimme yli tunnin mitä seuraavaksi tapahtuu ja samalla mietimme, että mahdammeko ehtiä lennolle. Saimme viimein ohjeeksi kävellä Bad Gasteinin rautatieasemalle, josta toinen bussi tuli noutamaan meidät pienen odottelun jälkeen. Tällä välin alkuperäinen bussimmekin oli saatu kuntoon ja se tuli perässä matkalaukkujen kanssa (onneksi!)

Lentokentällä kaikki sujui hyvin turvatarkastukseen saakka. Helsinki-Vantaan lentokentällä huomasimme, että jotakin puuttui, ja se jokin oli reppu, jonka sisällä on kopterikamera. Kopteri on siis tällä hetkellä Itävallan lentokentällä. Turvatarkastuksessa kopterireppu oli otettu yksityiskohtaisempaan tarkistukseen eikä meille mainittu asiasta mitään. Emme kumpikaan huomanneet, että jokin puuttui vaan jatkoimme matkaa. Aamuisen episodin takia meillä oli kova kiire koneeseen, sillä lähtöportti oli jo sulkeutumassa.

Saa nähdä miten miten tässä nyt käy, yritetään selvitellä ja keksiä jotakin ratkaisua tälle asialle. Jos muuta keinoa ei ole niin pitää hankkia uudet lentoliput ja käväistä päivän reissu Itävallassa :) Toivottavasti muuten tykkäätte videosta! :* xx

 

#Travel #Austria #2017 #Ski #Video

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE