Etsi

Calvin Klein Style


Jacket / Superdry Hoodie / Calvin Klein here* pants / Calvin Klein here* Shoes / Timberland

Sain tänään taas pukea päälleni Calvin Kleinin asun. Tykkään käyttää tuota settiä kotioloissa enemmänkin oloasuna mutta täällä Bad Gasteinissa se sopii täydellisesti maisemiin sekä urheilulliseen tyyliin, koko kylähän on tähän aikaan vuodesta täynnä laskettelijoita ja lautailijoita :) Tämä ihanuus oli todella pitkään loppu kaikista nettikaupoista ja olinkin jo ihan varma, että en tule löytämään mitään vastaavaa tai saati juuri tätä etsimääni. Pienen odotuksen jälkeen huomasin, että House of Brandonille oli taas ilmestynyt samaista settiä ja omaa kokoakin oli vielä saatavilla!

Alan seuraavaksi editoimaan videota, jota ollaan kuvattu rinteessä muutamana päivänä. Toivotaan, että saisin sen julkaistua jo huomenna. Päivän tapahtumia voitte myös seurata Snapissäni (Lindben) :* xx

 

#Travel #Austria #Outfit #CalvinKlein #Indiedays #BadGastein

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE