Etsi

This day was AMAZING!


Katsokaa näitä maisemia! I'm in LOVE! ♥♥ Tämä päivä meni taas mäissä ja tietysti kuvaamisessa. Kävimme lyhyen bussimatkan päässä Sportgasteinissa ja siellä Kreuzkogelin huipulla, eli kaikkein korkeimmalla vuorella, mitä täällä on. Oli muuten upea paikka ja aivan mielettömät rinteet! Kannoimme mäkeen neljä kameraa (järkkäri, videokamera, action-kamera ja kopteri) Kopterin kanssa meinasi olla taas ongelmia mutta se suostuikin meidän kanssa yhteistyöhön pienen suostuttelun jälkeen :) Sään puolesta tämä päivä oli todennäköisesti koko viikon parhain, täydellinen kuvaamiselle, laskemiselle ja nauttimiselle! En vain pysty olla hehkuttamatta kuinka ihanaa täällä on olla! xx

 

#Travel #Indiedays #Austria #Itävalta #Ski #Day #laskettelu #NewPost #BadGastein

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE