Etsi

Perfect Combo


Sweater / Jacqueline de Yong Jacket / Superdry Tights / Aimn here* Shoes / Timberland

Täällä sitä nyt ollaan, Itävallassa! Oltiin eilen sen verran väsyneitä, että mentiin aikalailla heti nukkumaan. Käytiin tietysti syömässä hotellin illallinen ja sen jälkeen maistuikin uni hyvin ja hyvä niin, sillä tänään oltiin toteuttamassa yhtä pitkäaikaista unelmaani! Olen halunnut jo vuosia päästä laskettelemaan Alpeille! Tämä paikka on mieletön. Rinteessä viihdyttiin reilu viisi tuntia ja nyt voisi sanoa, että on taas aika väsynyt olo :D Laskettelun jälkeen käytiin nappaamassa ensimmäiset Itävalta -asukuvat :) Päälle valikoitui uusi Superdryn takki (ai että mä rakastan tota takkia!) ja uudet Aimnin treenitrikoot. Täällä taas sopii pukeutua sporttisesti, ihanaa mä tykkään!

Huomenna taas rinteeseen. Videota olisi tarkoitus kuvata tiistaina koska sillon olisi luvassa säätiedotusten mukaan aurinkoista säätä ja sitähän me haluamme ♥

 

#Travel #Outfit #Austria #Itävalta #NewPost #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE