Etsi

Austria here we come!


Calvin Klein / here*

Tänään on ollut yllättävän kiireinen päivä, kun piti hoitaa muutama asia ennen huomista matkaa ja lisäksi oli vielä kuvaukset ja muita työasioita hoidettavana. Nyt ollaan pakkailemassa taas matkalaukkuja mutta tällä kertaa matkalaukku ei pursua kesävaatteista vaan toppatakeista, sekä lämpimistä neuleista :)

Vaikka ei olla yleensä pakettimatkojen ystäviä niin tähän kohteeseen oli lähes pakko ottaa matka matkanjärjestäjän kautta. Alppimatkat ovat niin suosittuja, että matkanjärjestäjät varaavat kokonaisia hotelleja parhailta paikoilta rinteiden läheisyydestä. Toisaalta on todella rentouttava fiilis vain mennä aamulla lentokentälle ja kaikki on hoidettu valmiiksi; lentoliput, lentokenttäkuljetukset, hotelli, hissiliput, välinevuokrat, aamu- ja iltapalat. Saa jättää aivot narikkaan ja nauttia lomasta! :)

Huomenna nähdään vähän erilaisissa maisemissa ♥ Austria here we come!

 

#CalvinKlein #Lifie #Indiedays #Travel #NewPost

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE