Etsi

SANDBOARDING IN NAMIBIA!!


Tights / Aimn here* Shirt / Forever21 Backpack / Björn Borg

Tämä päivä oli ihan yksi parhaista koko matkalla! Tässä pääsi taas kokeilemaan ihan uutta juttua, nimittäin lumilautailua Namibian hiekkadyyneillä. Mieletöntä! Superhauskaa vaikka päivän päätteeksi joka paikka olikin täynnä hiekkaa :D Vaikka ehkä kuvittelisi, että lauta ei liu'u hiekalla yhtä hyvin kuin lumella mutta se todellakin liukui ja vauhtia riitti. Alku alkoi ehkä hieman heikommin ja loppua kohden taidot alkoikin paranemaan :D Jos ikinä olette jossain, missä pääsette tätä testaamaan, niin menkää ihmeessä!

 

#travel #sanddune #hiekkadyyni #Indiedays #lifie #Laskettelu #awesome #sandboarding #Namibia

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE