Etsi

SWIMMING WITH WHALE SHARK


No niin FINALLY! Nyt on viimeisen Madagaskar postauksen vuoro. Tätä postausta olen yrittänyt saada julki jo pari viikkoa! Madagaskarin toiseksi viimeisenä päivänä kävimme uimassa valashaiden ja kilpikonnien kanssa. Ihmiset, jotka todella tuntevat minut, tietävät että inhoan kalojen tai minkä tahansa äyriäisten kosketusta ja pelkkä ajatuskin ällöttää. Se on myös yksi syy (kylmän veden lisäksi) miksi en tykkää uida ulkomailla :D Tätä elämystä en kuitenkaan halunnut jättää kokematta, sillä tiesin sen olevan ikimuistoinen. Pääsin veteen pienen kohtaukseni jälkeen ja se mitä vedessä näkyi oli mieletöntä! Halusin saada tämän videolle ja voitte vain kuvitella videota katsellessa kuinka paniikissa olin kameran takana :D Koskaan ei kannata jättää tekemättä mitään sellaista, mitä ei ehkä myöhemmin voi tehdä :)

 

#nosysakatia #Madagascar #travel #holiday

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE