Etsi

My Year 2016


Vuosi alkaa olemaan nyt lopuillaan ja on aika miettiä mennyttä ja suunnitella tulevaa. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva ja antoisa vuosi! Pari vuotta sitten aloitin elämäni rykäisyllä heti 18-vuotiaana. Muutin ''omaan asuntoon'', aikuisuuteen, itsenäistymiseen, oman elämän rakentamiseen, työelämään ja sinä vuonna tapahtui myös paljon muutakin minulle suurta ja mullistavaa. Vuosi 2015 oli minulle erittäin opettavainen. 2016 on ollut myös sitä ja olen monia uusia kokemuksia rikkaampi, vahvempi ja viisaampi. Olen nähnyt tänä vuonna paljon maailmaa, 20 eri maata, ja kokenut aivan valtavan upeita juttuja. Olen oppinut ihmissuhteista ja lisää itsenäistymisestä. Vuoteen on mahtunut paljon ihania tunteita ja onnellisia hetkiä, mutta myös luonnollisesti niitä ei niin hyviä hetkiä.

Tämä on ollut minulle elämäni merkittävin vuosi.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti tulevaa ja katsoa mitä elämä tuo tullessaan. Paljon on taas luvassa ja sitä mielenkiinnolla odotan. Uuden vuoden lupaukset eivät ole minun juttuni mutta tänä vuonna teen lupauksen ja yritän muistaa arvostaa elämää joka päivä :) Mitä teidän vuoteen mahtui ?

 

#Year #2016 #Indiedays #blog #Post #NewPost

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE