Etsi

LUXURY SUITES


Shirt / Bershka Skirt / Forever21 Bag / Forever21 Shoes / ZARA Sunglasses / Zara

Heippa! Asukuvaa kehiin, taas! Tällä lomalla on netti toiminut niin huonosti, että joudun postaamaan muutaman postauksen hieman viiveellä eli vasta kotona. Älkää siis turhaan ihmetelkö miksi postaan Madagaskarista myöhemmin :d Videon lataaminen Youtubeen vaatii niin täydellisen netin, että täällä sitä mahdollisuutta ei ole ollut :/ Tällä hetkellä ollaan Kapkaupungin lentokentällä odottamassa ensimmäistä lentoa Dohaan joka kestää huimat 9 tuntia :) Dohan lentokentällä ollaan 9 tuntia, josta matka jatkuu Suomeen huomenna aamulla. Tästä paluumatkasta tulee todella pitkä ja rankka mutta se ei mitään! :)

 

#Outfit #southafrika #namibia #Indiedays #fashion #travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE