Etsi

Beige & Sport


Top/Aimn (here*) Hoodie/BIK BOK Tights/Aimn (here*) Shoes/Stradivarius

Loman ensimmäisenä päivänä paloin niin pahasti, että pitkät ja peittävät vaatteet ovat olleet must have! Tällä lomalla on siis tullut pidettyä enemmän tai vähemmän treenivaatteita! Mukavat ja suojaa hyvin auringolta, eikä näissä ei ole tullut ihme kyllä kuuma! Eilen sain pistettyä päälleni jotain muuta kuin hupparia ja siitä myöhemmin myös asukuvia. Mitenkäs meillä muuten ? Käytiin eilen hiekkadyyneillä laskemassa laudoilla ja voin kertoa että olimme yltäpäältä hiekan peitossa :D Tänään vuorossa olisi mönkkäriajoa samaisessa hiekkalaatikkoparatiisissa ;D

 

#Outfit #Indiedays #Lifie #Aimn #sporty

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE