Etsi

Travel Beach Workout - 5 Rounds


Sport Bra/here* Tights/here*

Koska treeni kuuluu olennaisena osana elämääni, treenaan tietysti myös ulkomaillakin. Hotellin kuntosalilla (jos semmoinen on) tai rannalla, meren äärellä. Tyhjä ranta ja vain meren kohina, se jos jokin on parasta! Jos olette siis ulkomailla ja kaipaatte treeniä lomallenne, niin tämä on loistotreeni siihen :) Tässä treenissä tavoitteena olisi tehdä kaikki 4 ''liikettä'' putkeen ja pitää lyhyt tauko. Kuntopiiri toistetaan 5 kertaa. Saa kyllä sykkeet ja kunnon koholle!

1. 400m juoksua (reipasta)

2. Askelkyykyt *30

3. Punnerrukset (miesten *20) naisten *30

4. vatsalihaksia (linkkareita *20)

TAUKO 1min - Toista sitten treeni uudestaan.

Training is important part of my life so I exercise also during travelling around the world. Training at the hotel gym's or even better at the empty beaches is something I really love to do. If you're looking for an exercise for your holiday maybe you could follow the exercise I've done a few times during my adventure in Africa. Do all these 4 exercises in a row and keep a short pause. Repeat 5 times. You can do it! :)

1. Run 400m 2. Lunges *30 3. Push-ups (*20 men's style) *30 ladies style 4. Abs *20 PAUSE 1min - REPEAT

 

#beach #workout #travel #training #Indiedays #Lifie

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE