Etsi

Madagascar - Nosy Be


”Hotellimme” ( = beach lodge), jonka ainoita asukkaita ollaan sijaitsee Nosy Be saarella aivan Madagaskarin pääsaaren vieressä. Nosy tarkoittaa isoa ja Be saarta. On todella ainutlaatuinen tunnelma olla tässä rantamajoituksessa kahdestaan. Aamupala ja halutessamme myös päivällinen tehdään ja katetaan meille pöytään rannan äärelle. Kirjoitan tällä hetkellä myös postausta tästä rantaterassilta. Täällä todellakin on inspiroituuneessa mielentilassa :) Tänään vietämme ensimmäisen rauhallisen päivän emmekä ajatelleet lähteä mihinkään. Välillä tekee myös ihan hyvää vain olla. Päivitämme työasiat kuntoon, kun nettikin näyttää nyt toimivan hyvin.

Netin kanssa tosiaan on ollut ongelmia siitä saakka, kun saavuimme Madagaskarille ja tästä syystä en ole pystynyt postaamaan täältä vielä ensimmäistäkään postausta. Sen sijaan olemme keskittyneet muihin juttuihin kuten tämän ja muiden saarien kiertelemiseen. Madagaskarin luonto on todella kaunis ja täällä onkin paljon eläimiä ja kasveja, joita ei löydy mistään muualta maailmassa. Olemme käyneet muutamilla lähisaarilla, joista Nosy Iranja oli pisimmällä. Sinne olisi tarkoitus mennä huomenna vielä uudestaan, niin kaunis paikka.

Ollaan uitu isojen kilpikonnien kanssa ja jopa aivan valtavan kokoisten, maailman suurimpien kalojen, valashaiden kanssa! Aivan uskomattomia kokemuksia. Täällä tosiaan on vaikka ja mitä. Ruoka on täällä todella terveellistä. Kaikki paikalliset tuntuvat voivan hyvin, enkä yhtään ihmettele sillä ruoka täällä ei pelkästään näytä hyvältä, vaan maistuu myös taivaalliselta. Tuoretta kalaa, riisiä kasviksia ja hedelmiä, nam!

 

#travel #Madagascar #holiday #Nosybe #Island

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE